ENG | BGR

Графичен и Лого дизайн

Вашата уникална идентичност

Видове печатни изделия

.............................................................

bg

1. Графичен и Лого дизайн

Вашата уникална идентичност

bg
    Графичният дизайн използва визуални композиции за предаване на идеи чрез типография, образност, цвят и форма. Няма един начин да се направи това и затова има няколко вида графичен дизайн, всеки със собствена област на специализация...

2. Маркетинг и рекламен графичен дизайн

.............................................................

bg
       Когато повечето хора мислят за графичен дизайн, те мислят за проекти, създадени за маркетинг и реклама.
 •    Компаниите зависят от успешните маркетингови усилия да се включат в процеса на вземане на решения от тяхната целева аудитория. Големият маркетинг ангажира хората въз основа на желанията, нуждите, осведомеността и удовлетворението, което имат за даден продукт, услуга или марка. Тъй като хората винаги ще намират визуалното съдържание по-привлекателно, графичният дизайн помага на организациите да популяризират и комуникират по-ефективно.
 • Маркетинговите дизайнери работят със собствениците на фирми, директорите, мениджърите или маркетинговите специалисти, за да създадат активи за маркетингови стратегии. Те могат да работят самостоятелно или като част от вътрешен или творчески екип. 
 • Дизайнерите могат да се специализират в конкретен вид медии (например, брандиране на превозни средства или реклами в списания) или да създадат широк асортимент от шаблони за печатни, цифрови и други. Тъй като традиционно е насочена към печата, тази роля се е разширила, за да включва повече цифрови активи, особено за използване в маркетинговото съдържание.
  Някои примери за маркетинг и графичен дизайн
 • Брошури и листовки / Рекламни списания и вестници / Плакати, банери и билбордове / Инфографика / Брандиране на превозни средства / Изложби  / Електронни маркетингови визитки / PowerPoint презентации / Менюта / Социални медии, банери и графики / Банер и пренасочване на реклами / Изображения за уебсайтове и блогове и др.

3. Графичен дизайн на потребителския интерфейс

.............................................................

bg
    Потребителският интерфейс (UI) е начинът, по който потребителят взаимодейства с устройство или приложение. Дизайнът на потребителския интерфейс е процес на проектиране на интерфейси, които да ги направят лесни за използване и да предоставят лесен за ползване опит.
 • Потребителският интерфейс включва всички неща, с които потребителят взаимодейства - екран, клавиатура и мишка - но в контекста на графичния дизайн, UI дизайнът се фокусира върху визуалното изживяване на потребителя и дизайна на екранните графични елементи като бутони, менюта, микро -взаимодействия и др. Работата на UI дизайнера е да балансира естетическата привлекателност с техническата функционалност.
 • Дизайнерите на потребителския интерфейс се специализират в настолни приложения, мобилни приложения, уеб приложения и игри. Те работят в тясно сътрудничество с UX (потребителски опит) дизайнери (които определят как работи приложението) и разработчиците на потребителски интерфейс (които пишат код, за него).
 • Web page design/ Theme design ( CMS Cloud ware )/ Game interfaces/ App design

Услугата не се предлага :(

4. Графичен дизайн на публикации в медии

.............................................................

bg
    Публикациите са елементи, които общуват с аудиторията чрез публично разпространение. Традиционно те са печатна медия. Вестници, списания, каталози и др. Напоследък обаче се наблюдава значителен ръст в цифровото публикуване.
 • Графичните дизайнери, специализирани в публикации, работят с редактори и издатели за създаване на оформления с внимателно подбрана типография и съпътстващи произведения на изкуството, които включват фотография, графики и илюстрации. Дизайнерите на публикации могат да работят като freelancers ( независими агенти ), като творчески членове на рекламната агенция или като
 • част от издателска компания.
 • Примери за графичен дизайн на публикациите
 • Книги / Вестници / Бюлетини / Директории / Годишни доклади / Списания / Каталози
 • Дизайнерите на публикации трябва да притежават отлични комуникационни, организационни и организационни умения. В допълнение към експертния опит в областта на графичния дизайн, те трябва да разберат управлението на цветовете, печата и дигиталното публикуване.

5.  Графичен дизайн на опаковките

.............................................................

bg
    Повечето продукти изискват някаква форма на опаковка, за да ги предпазят и съхранят при разпространението и продажбата. Дизайнът на опаковките може да комуникира директно с потребителите, което го прави изключително ценен маркетингов инструмент. Всяка кутия, бутилка, пазарска чанта, плик,  всеки кашон, може да промотира вашата марката и да я прави все по познаваема.
 • Дизайнерите на опаковки създават концепции, разработват макети и създават готови за печат файлове за даден продукт. Това изисква експертни познания за процесите на печат и ясно разбиране за индустриалния дизайн и производството. Тъй като дизайнът на опаковката засяга толкова много дисциплини, не е необичайно за дизайнерите да развият своите способности и в други области на графичния дизайн, като фотография, пред-печат, илюстрации и визуална идентичност.
 • Дизайнерите на опаковки могат да се специализират в специфични видове опаковки (като етикети или кутии за напитки) или хранителната индустрия ( като опаковки за храни ). Тяхната работа изисква първокласни концептуални умения и умения за решаване на проблеми, в допълнение към силните познания в областта на печата и промишления дизайн. Те трябва да бъдат гъвкави, за да отговорят на изискванията на клиентите, търговците и производителите и да са наясно с настоящите тенденции.

6.Графичен дизайн чрез движение

.............................................................

bg
    Казано по-просто, графики които са в движение. Това може да включва анимация, аудио, типография, изображения, видео и други ефекти, които се използват в онлайн медиите, телевизията и киното. Популярността на медията се е повишила през последните години, тъй като технологията се подобри и видео съдържанието стана водещ фактор за въздействие.
 • "Motion graphics designer" е малко по-нова специалност за дизайнерите. Официално запазени за телевизията и филмите, технологичният напредък е намалил времето за производство и разходите, което прави изкуството по-достъпно. Сега, движещи се графики може да бъдат намерена във всички дигитални платформи, което е създало невероятни нови области и възможности за визуализации.
    Примери за графичен дизайн на движението
 • Заглавия / Реклами / Анимирани лога / Трейлъри / Презентации / Промоционални видеоклипове / Учебни видеоклипове / Уебсайтове / Apps / Видео игри / Банери / GIF файлове

Искам индивидуална оферта

bg
bg