ENG | BGR
bg

Уеб дизайн

Aдаптивен уеб дизайн

     Използването на мобилни устройства за сърфиране в интернет нараства с астрономическа скорост, но за съжаление голяма част от мрежата не е оптимизирана за тези мобилни устройства. Мобилните устройства често са ограничени от размера на дисплея и изискват различен подход към това как съдържанието е показано на екрана ... 
  • Множество различни размери на екрани съществуват между телефони, таблети, настолни компютри, игрови конзоли, телевизори и др. 
  • Размерите на екраните са различни на видовете устройства които се използват от различните потребители, така че е важно сайтът ви да се адаптира към всеки размер на екрана.
  • Отзивчивият уеб дизайн, първоначално е дефиниран от Итън Маркот в "A List Apart" електронно списание за технологии, той разисква темата как да се отговори на нуждите на потребителите и различните видове устройствата които те използват. Оформлението се променя в зависимост от размера и възможностите на устройството. Например, на телефона потребителите ще виждат съдържание, показвано в изглед на една колона, на таблетът ще се показва същото съдържание в две колони, на настолния компютър в четири колони, по този начин потребителя ще има ясен изглед на информацията независимо от устройството което използва. Това е възможно най-опростената дефиниция на адаптивния уеб дизайн, техническото изпълнение не е толкова лесно и  до този моменнт програмистите дописват кодовете и развиват технологията.
RWD поглед в бъдещето

Искам индивидуална оферта

bg