ENG | BGR
bg

Уеб базирани бизнес решения

Ние сме мотивирани да помагаме на други фирми да успеят. Нашите уеб базирани решения са направени, за да подобрят начина, по който комуникирате с вашите клиенти, вашия екип и потребителите в интернет. Много проекти започват с уебсайт като средство за комуникация, но водят до подобряване на други бизнес процеси.

Уеб администрация

Подкрепа на вашия бизнес в интернет

Администрирането на уеб сайт, базиран при нас, се изпълнява при стриктни правила, за да не се повреди вече готовия и функциониращ уеб сайт, подкрепата е свързана с актуализиране на наличната информация с нова или напълно премахната. Тези актуализации се правят само ако е необходимо и собственика на сайта изисква това.
Администрацията се осъществява от главения администратор на вашия сайт, който изисква подкрепа в определени случаи от: програмистите на софтуера, техническата поддръжка на хостинг компанията и инструментите за наблюдение на Google admin tools.

Годишен абонамент

Цената се определя в зависимост от проекта

Минимална цена за поддръжка

100 лв. на месец

Базовия абонамент включва:
5 актуализации на месец или общо 60 на календарна година, наблюдение на сайта чрез инструмента за администриране на Google, проследяване на хакерски атаки или възникнали файлове за грешки на самия сайт и пълна поддръжка за собственика на сайта за правилното му функциониране в мрежата.
Хостинг и управление
Ние се грижим за вашия хостинг и управлението на сървъра. Това включва архивиране, поддръжка на сървъра и актуализации за управление на съдържанието, обновяване на софтуера при наличен такъв и др..

CMS Управление

Предлагаме обучение за работа с CMS панела

30 лв. на час

Вашият сайт идва със система за управление на съдържанието CMS (Content Management System), която ви позволява да влезете и да направите актуализации. Ние възприемаме подхода „каквото виждате извън административния панел, това виждате и като влезете в администрацията  “. Това означава, че влизате в страницата и редактирате директно от предната част на уеб сайта.
Поддръжка
Ще ви обучим да актуализирате уеб сайта си, но ако имате нужда от помощ, винаги сме готови да се включим и да ви подкрепим. Ние сме мотивирани да помагаме на нашите клиенти да успеят, така че не се колебайте да се свържете с нас.

Безплатно

Пет безплатни часа обучение за клиенти, които са заплатили годишната административна такса предварително.

Обучението се провежда на място при клиента на компютъра с който ще се актуализира сайта.

Безплатно

SEO оптимизация на вашия сайт

Безплатно

Индивидуален дизайн

Безплатно

Хостинг за една година

bg